| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
پنکیک ها را می توان برای صبحانه به طرز خوشمزه ای خورد. با این حال ، پنکیک ها نیز می توانند در شب خورده شوند. پنکیک ها بسیار خوشمزه هستند و در هر زمان که دوست دارید ، در بین محبوب ترین بچه ها از خانواده و دوستان لذت می برید. پنکیک ها محدود به سلیقه های شیرین نیستند و می توانید با پنکیک های مورد بحث در این مقاله ، انواع میان وعده های جذاب را ایجاد کنید. روش تهیه پنکیک خانگی از پخت و پز کیک ها آسان تر است و حتی می توان بدون اجاق گاز پخته شد. منحصر به فرد اگر علاقه مند به یادگیری نحوه پخت پنکیک هستید.
نحوه تهیه پنکیک خانگی ساده بدون اجاق گاز
ساده ترین نوع pancuse هیچ افزودنی اضافی ندارد. این مدل پنکیک فقط با شکلات ذوب شده ، عسل ، مربا و سایر مواد افزودنی شیرین قابل استفاده است. در زیر برخی از مواد تشکیل دهنده نحوه تهیه پنکیک بدون ساخت خانگی ساده برای 4 نفر آورده شده است:
آرد: 1 فنجان
شیر: 1 فنجان
شکر: 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ: 1
قدرت پخت: 1 قاشق غذاخوری
روغن یا کره: 1 قاشق غذاخوری
ساده و خوشمزه ، اولین قدم برای تهیه پنکیک در خانه با شکستن تخم ها در یک کاسه و هم زدن آنها آغاز می شود. هرچه تخم مرغ ها را بیشتر هم بزنید ، تورم پنکیک ها. شیر و روغن را به تخم مرغ ها اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا یکنواخت شود. بعد ، آرد ، بیکینگ پودر و شکر را به مواد موجود در کاسه اضافه کرده و هم بزنید.
بعد از هم زدن مواد تشکیل دهنده ، چوب را گرم نکنید ، آن را بپاشید یا آن را درون نان بپاشید. بعد از گذشت حدود 1-2 دقیقه ، هنگامی که حباب با پنکیک ایجاد شد ، پنکیک ها را در آن طرف با تبدیل پنکیک ها در یک الگوی بپزید. به طور مشابه ، تمام مواد را درون نان بریزید و پنکیک ها را در یک ظرف مناسب قرار دهید.
پنکیک های آماده را می توان با میوه های تازه مانند موزهای حلقه دار و توت فرنگی قرار داد. عسل ، مربا و شکلات نیز یکی از بهترین چیزها برای تهیه پنکیک های ساده و خانگی است و این نوع پنکیک یکی از بهترین مقالات برای معلمان و دانش آموزان است.parsiday.com
آماده شدن برای ماکارونی Panquece
تخم مرغ ها را در یک ظرف خرد کرده و به خوبی هم بزنید. تخم مرغ ها را به تخم ها اضافه کرده و هم بزنید تا مواد تشکیل دهنده آن یکنواخت شوند. بعد ، آرد ، بیکینگ پودر و کمی نمک را به مواد تشکیل دهید و هم بزنید. آن خمیر خانگی آماده است.
خمیر پنکیک را درون یک تابه از قبل آلوده بریزید و کمی از آن را به حباب در پنکیک ها بدهید. بعد ، پنکیک ها را بچرخانید و طرف دیگر پنکیک ها را بپزید. این کار را نگه دارید تا خمیر پنکیک تمام شود.
در مرحله بعد ، شما باید بین هر پنکیک گوشت و قارچ بریزید و پنکیک ها را به روش دلخواه نگه دارید تا مواد تشکیل دهنده آن از بین نرود. توصیه می کنیم از پنیر پیتزا استفاده کنید تا پنکیک های خانگی خود را خوشمزه کنید. در مشت های گوشت و قارچ بریزید و پنیر پیتزا را به مواد تشکیل دهنده اضافه کنید. در مرحله بعد ، پنکیک ها را ثبت کنید تا از کشش مواد جلوگیری شود. این کار را برای همه پنکیک ها انجام دهید ، پنکیک ها را در یک پنکیک تمیز قرار داده و آن را کم کنید. در این مرحله ، بهتر است پنیر پیتزا را در یک گلدان قرار دهید تا آن را به یک لباس تبدیل کند. پنکیک گوشت و قارچ خانگی شما آماده است!