| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
متن آهنگ تله پاتی بنیامین بهادری
تو فقط با قلب من در ارتباطی اونم چه ارتباظی من با تو بد جوری دارم تله پاتی من فقط با قلب تو تو فقط با قلب من من فقط با چشم تو تو فقط با چشم من من فقط با اسم تو تو فقط با اسم من من فقط با حس تو تو فقط با حس من من به تو منحصرم تو رو منحصرا میخوامت با دلم به تو متصلم تو داری حق وتو میدم حق و به تو من به جز اینکه رو تو من جز اینکه رو تو بمونه سرم چیزی نیست تو سرم به تو منحصرم من دچار توام من دچار ترس یه لحظه نبود توام با وجود توام حتی بی قرارتم تماما من در انحصارتم
آهنگ جدید بنیامین بهادری به نام «تله پاتی»Musicdel | موزیکدل
متاستاز مغز زمانی رخ میدهد که سلولهای سرطانی از یک تومور اولیه در نقطهای دیگر از بدن به مغز گسترش یابند. این وضعیت اغلب در مراحل پیشرفته سرطان بروز میکند و میتواند چالشهای درمانی منحصربهفردی را به همراه داشته باشد. در این مقاله، به بررسی متاستاز مغز، علائم، روشهای تشخیص و گزینههای درمانی موجود میپردازیم.
سلولهای سرطانی میتوانند از طریق جریان خون یا سیستم لنفاوی به مغز برسند. سرطانهای ریه، سینه، کلیه، روده بزرگ و ملانوما (نوعی سرطان پوست) ازجمله شایعترین سرطانهایی هستند که به مغز متاستاز میدهند. بااینحال، هر نوع سرطانی میتواند به مغز گسترش یابد.
علائم متاستاز مغز میتواند بسیار متنوع باشد و به محل و اندازه تومور یا تومورهای مغزی بستگی دارد. برخی از علائم شایع عبارتند از:
اگر پزشک به متاستاز مغز مشکوک شود، ممکن است آزمایشهای زیر را تجویز کند:
درمان متاستاز مغز به عوامل مختلفی ازجمله نوع و مرحله سرطان اولیه، تعداد و اندازه تومورهای مغزی، سلامت عمومی بیمار و ترجیحات شخصی او بستگی دارد. گزینههای درمانی عبارتند از:
متاستاز مغز یک وضعیت جدی است، اما با تشخیص زودهنگام و درمان مناسب، بسیاری از بیماران میتوانند زندگی طولانی و پرباری داشته باشند. اگر شما یا یکی از عزیزانتان با علائم متاستاز مغز مواجه هستید، مهم است که در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنید تا تشخیص و درمان مناسب آغاز شود.
به نقل از: neurologybartar.ir
اگر می خواهید این کشور شگفت انگیز را خانه خود کنید، به یک حساب کاربری محلی نیاز دارید. با افتتاح حساب بانکی خارجی در ترکیه شک نخواهید کرد که مشکلات روزمره مانند عقد قرارداد تلفن همراه و دسترسی به اینترنت وجود دارد.
در شرکت مهاجرتی شاهان همه چیزهایی که باید در مورد افتتاح حساب بانکی در ترکیه بدانید آورده شده است.
افتتاح حساب بانکی ترکیه امروز به دلیل وجود محدودیت های فراوان، جایگاه ویژه ای پیدا کرده است. زیرا بسیاری از ایرانیان از دسترسی به خدمات بانکی بین المللی محروم هستند. افتتاح حساب در ترکیه می تواند بسیار سودمند باشد.
به همین دلیل نیاز به افتتاح حساب بانکی در ترکیه افزایش یافته است. ممکن است بپرسید چه حساب ارزی می توانید در ترکیه باز کنید.
اگر مقیم یا غیر مقیم ترکیه هستید، می توانید از خدمات گروه فورکی برای افتتاح حساب بانکی در ترکیه، بانک، ایش بانک، حساب بانکی وکیف ترکیه استفاده کنید.
علاوه بر این امکان اخذ سند بانکی در ترکیه نیز وجود دارد. در این مقاله به تمامی سوالات شما در مورد افتتاح حساب بین المللی در ترکیه خواهیم پرداخت. و خواهید دید که افتتاح حساب نقدی در ترکیه راحت تر از آن چیزی است که فکر می کنید.
بر اساس سیاست ها و تغییرات مقررات بانکی در ترکیه، از اواخر سال 2021 بانک های ترکیه مانند زریم بانک، ایش بانک و وکیف بانک برای ایرانیان و برخی ملیت های دیگر حساب ارزی به دلار افتتاح نخواهند کرد. اما امکان افتتاح حساب بانکی به ارزهای دیگر مانند یورو و لیر وجود دارد.
لازم است بدانید که بانک های ترکیه به دلیل مسائل مربوط به تحریم های بین المللی و مشکلات مالی ممکن است در افتتاح حساب برای شهروندان ایرانی سخت گیری کنند.
لیست سیاه پولشویی FATF و گنجاندن ایران در آن می تواند برای شهروندان ایرانی برای افتتاح حساب در ترکیه با مشکل مواجه شود.
اما تا ابتدای سال 2021 امکان افتتاح حساب دلاری برای ایرانیان مقیم ترکیه بدون نیاز به کارت اقامت وجود داشت اما به دلیل ممنوعیت فعلی امکان افتتاح حساب دلاری برای ایرانیان وجود ندارد.
پمپ های صنعتی انواع مختلفی دارند که با توجه به طراحی، عملکرد، عملکرد و ظرفیت پمپاژ به دسته های مختلفی تقسیم می شوند، اما وظیفه انتقال سیالات تحت فشار را دارند.
یکی از مهم ترین و پرطرفدارترین دسته پمپ ها بر اساس نوع و سیستم عبور سیال است که معمولاً به دو دسته جابجایی دینامیک و جابجایی مثبت تقسیم می شود.
در شکل زیر انواع پمپ های صنعتی بر اساس ترتیب قطعات آبرسانی طبقه بندی شده اند. در ادامه هر پمپ را شرح و بررسی می کنیم. برای خرید از اروپا با ما همراه باشید.
نوع پمپ دینامیک
اساس کار پمپ پویا تبادل انرژی بین سیالات با استفاده از پروانه پمپ و توان مکانیکی است. برای اینکه سیال فشار یا سرعت بالاتری را تجربه کند.
به طور کلی ساختار پمپ های مکانیکی نسبتا ساده است و اصلی ترین و مهم ترین قسمتی که کار واقعی در پمپ ها را انجام می دهد پروانه پمپ است.
طراحی این پروانه موضوعی تخصصی در زمینه طراحی پمپ دینامیک بوده و بسیار حائز اهمیت می باشد.
نکته: پمپ گریز از مرکز و پمپ دینامیک می توان گفت در مدل پمپ شبیه و مشابه هستند. پمپ های سانتریفیوژ سیال را از طریق پره های دوار منتقل می کنند و از آنجایی که عملکرد پمپ های دینامیکی مشابه است، پمپ های گریز از مرکز به عنوان پمپ های دینامیکی در نظر گرفته می شوند.
در این بخش به برخی از ویژگی های مهم پمپ های دینامیکی می پردازیم: برای اطلاع از قیمت پمپ صنعتی با الکتنو تماس بگیرید.
ساخت ساده: یکی از ویژگی های مهم پمپ های گریز از مرکز ساخت ساده آنهاست. می توان گفت که پروانه و بدنه قطعات اصلی این پمپ ها هستند.
عمر طولانی و ماندگاری بالا: بسته به کاربرد و طراحی، عمر طولانی و عملکرد خوبی دارد.
کاربردهای مختلف: پمپ های مکانیکی را می توان به طور موثر در کاربردهای مختلف، هم خانگی (پمپ آب) و هم صنعتی (نفت و گاز) استفاده کرد. به عنوان مثال پمپ آب صابون یکی از انواع پمپ های صنعتی گریز از مرکز می باشد.
پمپ های دینامیک بر اساس پارامترهای زیر طبقه بندی می شوند و هر کدام دارای زیرمجموعه ها و مدل های مختلفی می باشند.
طبقه بندی بر اساس جهت جریان ورودی و خروجی سیال: جریان شعاعی، جریان محوری و جریان مخلوط (مخلوط)
طبقه بندی بر اساس نوع مکش: تک مکش و دو مکش
طبقه بندی بر اساس ساختار مکانیکی: ملخ بسته، ملخ باز و ملخ نیمه باز
در زیر انواع پمپ های دینامیکی که در هر دسته قرار می گیرند را فهرست می کنیم.
پمپ شعاعی
در پمپ شعاعی، پروانه مانند شعاع یک دایره در اطراف مرکز طراحی و ساخته می شود. جهت ورودی سیال عمود بر صفحه و به داخل و جهت خروجی عمود بر جهت ورودی است. به عبارت دیگر طراحی این پمپ ها به گونه ای است که جریان ورودی و خروجی سیال با زاویه 90 درجه نسبت به یکدیگر صورت می گیرد.
با اتصال پمپ به الکتروموتور و چرخاندن شفت موتور، پروانه با سرعت بالایی می چرخد. چرخش با سرعت زیاد پیچ در فضای بسته می تواند فشار زیادی را به سیال مورد نیاز وارد کند.
یکی از عواملی که بر هد و دبی تاثیر می گذارد، قطر پروانه پمپ است. لوله شعاعی می تواند طول و جریان متفاوتی داشته باشد و در صورت نیاز به ارتفاع بیشتر می توان تعداد لوله های زیر را افزایش داد.
پمپ های شعاعی می توانند فشارهای بالاتری را با دبی کمتر نسبت به پمپ های محوری و هیبریدی ایجاد کنند.
پمپ محوری
این مدل پمپ به پمپ محور جریان نیز معروف است. در این پمپ ها جهت ورودی و خروجی سیال به صورت محوری، موازی و با توجه به پروانه و شفت در یک راستا می باشد. یعنی زاویه بین آنها صفر درجه است. به عبارت ساده، پمپ جریان محوری جهت جریان مایع را تغییر نمی دهد.
پمپ های جریان اکسید برای انتقال مایعات بسیار ویسکوز مناسب نیستند.
این پمپ با توجه به مدل طراحی، فشار زیادی را به مایع منتقل نمی کند، بلکه دبی را افزایش می دهد و عمدتاً در صنایعی که نیاز به فشار کم و دبی بالا دارند، استفاده می شود. مانند بخش کشاورزی.
پمپ اختلاط (روتور اختلاط)
به همین دلیل به آنها پمپ های مخلوط یا مختلط می گویند زیرا پروانه این مدل پمپ ترکیبی از پمپ محوری و پمپ شعاعی است، یعنی هم ویژگی های پمپ شعاعی و هم پمپ محوری را دارد.
زاویه ورودی و خروجی مایع بین 0 تا 90 درجه است و معمولاً این زاویه 45 درجه طراحی می شود. این پمپ ها دارای پروانه مورب هستند و با استفاده از نیروی گریز از مرکز آب را با فشار از پمپ خارج می کنند.
پمپ های ترکیبی یا هیبریدی با جریان متناوب (جریان متناوب) کار می کنند و از الکتروموتورهای قفس سنجابی ناهمزمان (القایی) در آنها استفاده می شود.
مکش دوبله در یک پمپ مکش تک
نوع دیگر طبقه بندی در پمپ های دینامیکی بر اساس مکش آنها است که به 2 دسته تک مکش و دو مکش تقسیم می شوند.
با طرح های مختلف و با قرار دادن دو پروانه متقارن در پمپ آب می توان یک پمپ دوتایی ساخت. این نوع پروانه هم قدرت بالا و هم توان بالا را به لوله اگزوز و آب منتقل می کند. در پمپ های دو مرحله ای مایع مورد نظر که معمولا آب است از دو طرف وارد پمپ می شود.
به لطف قدرت پروانه ویژه این پمپ می توان آب فشار قوی را تا ارتفاع بیش از 180 متر رساند.
با توجه به تولید فشار بالا در پمپ های دو مکنده نسبت به دیگ های تکی، قابلیت پمپاژ در سطح بالا و صرفه جویی در مصرف انرژی یکی از ارزان ترین گزینه ها به ویژه در کارخانه های بزرگ، نیروگاه های آب شهری و ... می باشد. او دو آرزو دارد.
با توجه به عملکرد و ساختار این پمپ ها می توان به پمپ های تک مکنده و دو مکنده اشاره کرد که نوعی پمپ شعاعی هستند.
پمپ پروانه بسته، پروانه باز و پروانه نیمه باز
پمپ ها با توجه به شکل روتورهایی که دارند به سه گروه تقسیم می شوند که در ادامه به بررسی انواع روتور در پمپ های صنعتی می پردازیم.
پروانه بسته: در این مدل تیغه ها بین دو صفحه دایره ای بوده و دور تیغه ها لبه ای وجود دارد. در این حالت مایع باید از بین صفحات عبور کند که باعث افزایش قدرت و افزایش جریان می شود.
با توجه به اینکه تمیز کردن پمپ ها مشکل است، از این پمپ ها برای پمپاژ مایعات تمیز استفاده می شود. آنها همچنین برای مایعات دارای جامد مناسب نیستند.
پروانه باز: دایره پره ها معمولاً از دو طرف باز است، اما از یک طرف باز است. نسبت به دو طرح دیگر ضعیف تر است زیرا سیال بین پره ها با سیال داخل محفظه پمپ تعامل می کند و بازده پمپ را کاهش می دهد.
از آنجایی که سریع و آسان تمیز می شوند، برای پمپ هایی مناسب هستند که مایعات حاوی ناخالصی ها یا مایعات حاوی مایعات را جابجا می کنند. مثل پمپ سورتمه
با توجه به اینکه این پمپ ها مایعات را با مواد جامد حمل می کنند، احتمال شکستن پره ها وجود دارد. به همین دلیل ارتفاع تیغه های آن کم است تا پایداری بیشتری داشته باشند. همچنین یکی دیگر از عواملی که بر دوام تیغه ها تأثیر می گذارد، نوع آلیاژ و جنس آنها است.
پروانه باز یا پروانه نیمه بسته: این پمپ ها تلاقی بین پمپ باز و پمپ بسته هستند. قطعات این پمپ ها از یک طرف به صفحه دایره ای شکل متصل می شوند که قدرت بیشتری می دهد.
این طراحی نسبت به سیستم پمپ بسته کارایی کمتری دارد. با این حال، پمپ های بسته مانند پمپ های شناور و پمپ های کشاورزی می توانند حجم زیادی از آب را با ویسکوزیته بالا و ذرات معلق تخلیه کنند.
انواع پمپ های فشار
طراحی پمپ جابجایی مثبت با پمپ سانتریفیوژ متفاوت است، مهمترین و اساسی ترین تفاوت این است که پمپ جابجایی مثبت از پمپ گریز از مرکز استفاده نمی کند. در نتیجه مشخص می شود که روش کار و تولید فشار در یک پمپ با متغیر مثبت با پمپ مکانیکی متفاوت است.
همانطور که در طبقه بندی ابتدای مقاله مشخص شد، پمپ های جابجایی مثبت به دو دسته رفت و برگشتی و دوار تقسیم می شوند و هر کدام زیر مجموعه های خاص خود را دارند که در ادامه به توضیح آنها می پردازیم.
پمپ رفت و برگشتی
این پمپ ها بدون پروانه نیستند و حرکت پیستون، پیستون یا دیافراگم منجر به باز و بسته شدن دریچه های ورودی و خروجی می شود و باعث حرکت سیال در آنها می شود. به عبارت دیگر یکی از مهم ترین اجزای پمپ های رفت و برگشتی، شیرهای چک ورودی و خروجی می باشد.
اگر هر یک از شیرها به درستی کار نکند، فرآیند پمپاژ قطع می شود. به عنوان مثال، اگر در مدت زمانی که مایع وارد پمپ می شود، شیر قطع به طور کامل بسته نشود یا شیر قطع به درستی کار نکند، مایع ورودی به پمپ دچار مشکل می شود. در نتیجه عملکرد صحیح این پمپ ها کاملا به سلامت شیر بستگی دارد.
پمپ های رفت و برگشتی در 3 نوع پیستونی، پیستونی و دیافراگمی ساخته می شوند. هر سه این پمپ مکانیسم کاری یکسانی دارند و فقط اجزای اجرا با هم متفاوت هستند که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم.
برش کدو تنبل
در پمپ پیستونی، حرکت رفت و برگشتی پیستون در سیلندر باعث باز و بسته شدن سوپاپ ها می شود و پمپ را به کار می اندازد.
به این معنی که وقتی پیستون به داخل سیلندر برمی گردد، دریچه ورودی باز می شود و آب وارد پمپ می شود. سپس وقتی پیستون برگشت و شیر ورودی را می بندد. فشار لازم به آب منتقل شده و دریچه خروجی باز می شود.